Leveransinformation

Leveransinformation

1-Leveranstid

Vi skickar varorna med rekomenderad post. Leveranstiden då är 1-3 arbetsdagar. Ett e-postmeddelande skickas normalt ut till beställaren då varan lämnar vårt lager. Kunden ansvarar för att leveransadress är korrekt.

Vill du ha varan till ett speciellt datum, skriv det datumet under ” Lägg till meddelande”. Om en vara avviker från normal leveranstid kontaktas ni via e-post för att meddela beräknad leveranstid. Du har rätt att annullera din order om leveranstiden inte passar dig. Har du beställt flera varor kommer de i största möjliga mån att sampaketeras. Skulle vi vara tvungna att delleverera står Manuelguld.se (Manuel Guld) för den extra fraktavgiften.

2-Alltid fri frakt över 500kr inom Sverige

Vi erbjuder fri frakt över 500kr inom hela Sverige.

3-Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Manuelguld.se (manuel Guld) till kunden så är Manuelguld.se (manuel Guld) betalningsansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Manuelguld.se (manuel Guld)  så är kunden betalningsansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till Posten.

4-Outlösta paket

För paket som inte hämtas ut inom 14 dagar, förbehåller sig Manuelguld.se (manuel Guld)  rätten att debitera kunden för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift som för närvarande är 500 kr. Observera att outlösta paket inte gäller som retur.